Kadeau Bornholm

Restaurant Kadeau åbnede på Bornholm i 2007, og har siden 2016 haft en Michelin stjerne. På listen over Europas 200 bedste restauranter, lå Kadeau Bornholm i 2016, på 23. pladsen.

Restauranten ligger på første parket, med udsigt ud over Østersøen, og har plads til 60 gæster. Der er kun åbent i højsæsonen.

En del af råvarerne findes på Bornholm, og i restaurantens egen urtehave, i højbede, lige op ad terrassen.

Ud over at anvende råvarer fra egen urtehave, samarbejder Kadeau med lokale gårde, slagtere, biavlere mm. Herudover inkorporerer de den Bornholmske fauna.

Ejendommen var, før Kadeau åbnede dørene, det populære spisested, “Strandpavilionen”, som i mange år trak Bornholmerne til.

Sol og Sommer ved Strandpavillionen
Sol og Sommer ved Strandpavillionen

Da vi besøgte Kadeau, fik vi blandt andet følgende blandt de mange serveringer:

Månedens menu, ved vores besøg
Laks med lavendel og havgus ost
Glaskål med rosen pollen, skovmyrer og citrongræs
Svinenakke med blåskimmel ost og grønne tomater
Bornholmsk is, med gran, rabarber, rose honning og fløde
Rabarber, med rosen honning og fløde

Man skal være opmærksom på, at man skal bestille bord i god tid, da restauranten ofte er fuldt booket adskillige uger frem i tiden.

Kadeau Bornholm forsøgte i en periode at udvide forretningen. De forsøgte i en periode at sælge gourmet burgere i København, og Hammershus under navnet Bobba Bella, og efterfølgende en Cafe på Hammershus Besøgscenter med navn Solvej.
Samtidigt investerede de i slagteren Hallegaard i håbet om selv at kunne producere kødet til deres forretning.

Kadeau Bornholm
Baunevej 18, 3720 Aakirkeby

6 kommentarer til “Kadeau Bornholm”

Skriv en kommentar